Máte otázky? Poradíme vám!
0911 287 854 (Po - Pia 8-15)
Nákupný košík 0,00 €

Váš košík

Spolu: 0,00 €
Diár 2025: Život, pre ktorý tu si

12,00 €
Bežná cena 12,90 €

Máme na sklade.

12,00 €

» Pridať do zoznamu želaní

Najnižšia cena za posledný mesiac: 12,00€

Objavte seba samých, ale aj nádheru Božieho pozvania do plnosti života s pomocou diáru Život, pre ktorý tu si. Ten prináša hlboké zamyslenia nad Božím slovom z pera otca Jána Buca.

Objavte seba samých, ale aj nádheru Božieho pozvania do plnosti života s pomocou diáru Život, pre ktorý tu si. Ten prináša hlboké zamyslenia nad Božím slovom z pera otca Jána Buca.

Celý život je príbeh.  A nie hocijaký príbeh.  Je to veľký príbeh, ktorého autorom je sám Boh. On je ten veľký režisér, scenárista a dramaturg. Si v ňom aj ty, aj ja. 

Niekedy sa náš príbeh života podobá na drámu, niekedy na komédiu, niekedy na romantický príbeh, niekedy to môže byť seriál. Ty aj ja sme v tom príbehu hlavnými hrdinami. Máme svoje miesto a nezastupiteľnú úlohu. Nie je to príbeh bez reality. Je to každodenná realita života. Ako nám to ide? Možno sa pýtame: kto naozaj som? Prečo som práve tu? Kde nájdem pravý život? Čo chce Boh odo mňa?

Tvoj aj môj príbeh sa končí v nekonečne.  Teda vlastne sa nekončí.  Máme pozvanie do večnosti. Keď pochopíme tento veľký príbeh a nájdeme v ňom svoje miesto, pochopíme, že je to príbeh o odvahe, dôvere, nežnej láske, kráse, o zápase, bojoch, prehrách a víťazstvách, o hrdinstve a zrade.

Život, pre ktorý tu sme, je výzvou pre každého z nás. Nájsť tento život, do ktorého sme pozvaní a v ktorom máme jedinečné a nezastupiteľné poslanie, je pozvánkou, na ktorú potrebujeme reagovať.

viac o produkte prečítať ukážku

Väzba:
tvrdá
Jazyk:
slovenský
Rok vydania:
2024
Počet strán:
150
Formát:
A5
Vydavateľstvo:
POSTOJ MEDIA, s. r. o.
Hodnotenie:

Celkové hodnotenie:

0
Zatiaľ bez recenzií

Zobraziť recenzie

O autorovi

Ján Buc
Ján Buc

ThDr. PhDr. Ján Buc, PhD. je katolícky kňaz od roku 1997. Pôsobil ako kaplán v Žakovciach a ako predstavený Domu charitas svätého Jána Bosca v Spišskej Kapitule. Bol tiež tajomníkom Sekcie pre mládež Konferencie biskupov Slovenska. Venuje sa formácii animátorov v rámci Diecéznej animátorskej školy, a je spoluzakladateľom Školy animátorského sprevádzania. Je súčasťou spoločenstva VINICA. Tri roky viedol katolícku televíziu LUX.

Ohodnoťte tento produkt aspoň 10 slovami a my pošleme 1 € na podporu vzdelania v Afrike

Ohodnotiť produkt
Najširšia ponuka, dobré ceny doručenie zadarmo od 49,- €.
Najširšia ponuka, dobré ceny doručenie zadarmo od 49,- €
Odosielame do 24 hodín všetko, čo máme na sklade.
Odosielame do 24 hodín všetko, čo máme na sklade
18 rokov skúseností vybavíme tisíce objednávok ročne.
18 rokov skúseností vybavíme tisíce objednávok ročne

Viac o produkte

Recenzie

Ohodnoťte aspoň 10 slovami a my pošleme 1,- € na podporu vzdelania v Afrike
Zatvoriť
Hodnotenie:
Meno:
Text:
  Pridať recenziu

Napísali o nás

Veď Boh nám nedal Ducha bojazlivosti, ale Ducha sily, lásky a rozvahy.

2 Tim 1,7